Smart BS-1000 je autobusko stajalište najnovije generacije. Ima mogućnost prilagođavanja uslovima okruženja i sredine u kojoj se postavlja.
Sistemom solarnih panela i punjača, koji su ugrađeni na krovu autobuskog stajališta, obezbeđuje nezavisnost u radu komponenata sistema i doprinosi zaštiti okoline kroz upotrebu obnovljive energije.
Upotrebom najnovijih tehnologija, Smart BS-1000 omogućava optimizaciju poslovanja, jer smanjuje potrebu za ljudstvom, pređenim kilometrima za održavanje, a kroz automatizaciju poslovanja, daje pregled i kontrolu nad autobuskim stajalištem.
Softverska rešenja omogućavaju praćenje vozila i njihovo raspoređivanje na pravilan način, što dovodi do optimizovanja rada i boljeg funkcionisanja gradskog prevoza. Proces je u potpunosti automatizovan, pa nije potrebno dodatno angažovanje vozača ili konduktera u procesu nadgledanja. Informacije se šalju i prikupljaju na centralnom serveru, što omogućava nadzor iz kontrolnog centra.
Kontrola svih stajališta sa jednog mesta, omogućava da se podešavanja reklama, informacija, poziva u pomoć ili automatskih obaveštenja uradi sa malim troškovima, što za rezultat ima velike prihode od oglašavanja, a korisnicima daje veću sigurnost.

solarni sistemi
Solarno autobusko stajalište

Smart BS-1000